Système Volume

Revolutionair Volumesysteem: 60% meer volume!

Salon Empress biedt u een manier om permanent volume te creëren en te behouden met het door Balmain geïntroduceerde Système Volume. Een nieuw systeem én een compleet uniek concept dat eindeloze mogelijkheden biedt voor iedere gewenste haarstijl.

Système Volume is 5x sneller dan traditionele bonding systemen. Door de twee verschillende haartypes (fijn en normaal), creëren wij met Système Volume voor u een perfecte oplossing op maat.

Uw haartype

De volumizers zijn er in twee verschillende haartypes: Cheveaux Fins speciaal voor fijn haar en Cheveau Normaux voor normaal haar.
De volumizers voor fijn haar zijn de perfecte oplossing voor fijne haarpunten. De lichtere structuur zorgt ervoor dat het haar comfortabeler draagt. Zelfs als u fijn haar heeft kunt u nu genieten van prachtig lang haar met veel volume.

Volumizers voor normaal haar hebben een normale structuur voor een optimale integratie, waardoor er vrijwel geen verschil merkbaar is tussen uw eigen haar en de volumizers. Dit maakt het mogelijk om mooi vol haar te creëren in iedere gewenste haarstijl.
Het gelaagde haar zorgt voor een natuurlijke look, een soepele beweging en extra volume. Daarnaast zorgen de natuurlijke kleurcombinaties voor een perfecte en onzichtbare integratie met uw eigen haar.

Prijs: €16 per kaartje van 5 haarstrengen.

In onze salon vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van Système Volume.