Haarwerken

Welk haarwerk kiest u?

Er zijn in Nederland veel mensen die rondlopen met een haarwerk, zonder dat men het ziet. Een passend haarwerk aanmeten vereist de nodig kennis en ervaring. Salon Empress luistert naar uw wensen en hoort wat u zegt. Wij informeren en adviseren u over alle mogelijkheden op het gebied van haarwerken. Salon Empress heeft haarwerken van veel verschillende merken, allemaal haarwerken van de hoge kwaliteit die u van ons kunt verwachten. Zowel confectie haarwerk als haarwerk op maat. Synthetisch of van echt haar gemaakt. Een oplossing voor uw hoofd, geknipt naar uw wensen is zeker mogelijk. Of u nou kiest voor een confectie haarwerk of voor een haarwerk op maat, het belangrijkste is dat u zich prettig voelt met uw haar. Salon Empress heeft vele oplossingen en veelzijdige haarwerken voor vrouwen.

 • Persoonlijke betrokkenheid.
 • Privacy en discretie gewaarborgd.
 • Binnen 5 werkdagen is er een afspraak beschikbaar.
 • Thuis/ ziekenhuisbezoek mogelijk.
 • Contracten bij alle zorgverzekeraars.
 • Levering confectie haarwerk binnen 2 werkdagen.
 • Levering maathaarwerk ongeveer 12 weken.
 • Reserveren van een haarwerk is mogelijk tot max 6 weken.
 • Na 2 weken zien we u graag terug voor eventuele vragen en wordt u haarwerk gewassen en in model gebracht.

Op alle haarwerken geven wij 6 maanden garantie op fabricagefouten.

Neem contact op met Salon Empress voor een persoonlijk intakegesprek en betrouwbare informatie over haarwerken.

Deze afspraak is geheel vrijblijvend en gratis.

 

Meer informatie:

Haarwerken voor vrouwen

Als je haar maar goed zit.”

Dit is waarschijnlijk de meest bekende slogan over haar. Niks maakt uit zolang uw haar maar goed zit. Maar soms heeft uw haar een beetje hulp hierbij nodig.  Salon Empress haarwerken helpt u als uw haar bovenop dunner wordt, uw haar op uw hele hoofdhuid dunner wordt of u uw haar zelfs helemaal verliest.

 

 

Haarwerken voor mannen


Voor mannen zijn er allerlei haarwerken beschikbaar. Dit kunnen kleine haarwerken zijn voor een dunner wordende kruin, haarwerken wanneer uw haargrens bovenop uw hoofd naar achter wordt verlegd, maar er zijn ook haarwerken voor mannen zonder hoofdhaar

 

 

Soorten haarwerk

Confectiepruiken

Sommige mensen praten over een pruik, wij praten altijd over een haar toevoeging of haarwerk. De ene persoon heeft aan een kleine haar toevoeging genoeg, de andere persoon heeft een heel haarwerk nodig. Salon Empress Haarwerken zorgt ervoor dat u een haar toevoeging of haarwerk krijgt dat bij uw wensen, maar vooral bij u past.

Pruiken van echt haar

Pruiken is een negatief beladen woord. Het wordt vaak geassocieerd met onder meer clowns en verkleedfeestjes.  Salon Empress praat daarom liever over haarwerken van echt haar. Echt haar is er in meerdere kwaliteiten, maar Salon Empress haarwerken werkt alleen met de mooiste en beste kwaliteit. Echt haar sluit het beste aan bij uw eigen haar. Het beweegt, het verwaait, het danst. Echt haar kunt u stylen in verschillende modellen en u kunt er zelfs gerust mee gaan slapen.

Bevestiging van uw haarwerk

 Doordat u met uw pruik van echt haar kunt slapen, kunt u kiezen voor verschillende bevestigingsmethoden. De twee hoofdgroepen van bevestigingsmethoden voor een haar toevoeging of haarwerk van echt haar zijn:

 • Semi-permanent haarwerk: Hierbij kunt u uw haar toevoeging of haarwerk zelf bevestigen en afhalen.
 • Permanente haar toevoeging; Uw haar toevoeging wordt door ons bevestigd aan uw eigen haar of op uw hoofdhuid. Na 1,5 maand tot 3 maanden komt u weer bij ons. Wij verzorgen dan uw haar en uw hoofdhuid en plaatsen opnieuw uw haar toevoeging

Een confectiepruik, of zoals wij het altijd noemen een confectie haarwerk, betreft een haarwerk dat kant en klaar leverbaar is. De medewerkers van Salon Empress  maken een confectie haarwerk voor u op maat. We passen het haarwerk aan uw wensen aan en de pasvorm wordt aangepast aan uw hoofd. Een confectie haarwerk kan geknipt en gekapt worden. Daarnaast is een confectie haarwerk leverbaar in synthetisch haar of echt haar:

Voordelen van confectie haarwerken

Kunsthaar of synthetische haren blijven hun vorm behouden en synthetisch haar is makkelijk in onderhoud. Na het wassen veert het weer in zijn oorspronkelijke model terug. Echt haar is er in meerdere kwaliteiten. Echt haar beweegt, het verwaait, het danst. Echt haar vergt echter ook iets meer onderhoud.

Haarstukken

Haar stukken zijn gedeeltelijke haarwerken. Gedeeltelijke haarwerken kunnen variëren van een klein haar plukje tot een groot haarwerk. Het maakt niet uit in welke vorm, maat of haarkleur, er zijn vele soorten gedeeltelijke haarwerken leverbaar. Een gedeeltelijk haarwerk, ofwel een haarstuk, is een haar toevoeging op uw eigen haar. Hierbij is het zeer belangrijk dat een haarstuk past bij uw haar. 

Vergoedingen haarwerken

 • Vergoeding uit de basisverzekering bedraagt € 452,00 + eventueel nog iets extra's als u aanvullend verzekerd bent. vanaf 01-01-2021 De bijdrage uit het eigen risico bedraagt in 2021 € 385,–.

Zeker weten wat u vergoedt krijgt?

U kunt het beste bij uw eigen zorgverzekeraar navragen of de vergoeding van de eigen bijdrage in dit schema, de vergoeding is die u ook kunt krijgen. Elke zorgverzekeraar heeft andere voorwaarden voor het uitkeren van vergoedingen van medische hulpmiddelen.

 • De vergoeding uit de aanvullende verzekering voor medische hulpmiddelen betreft soms een vergoeding voor alle medische hulpmiddelen samen.
 • Voor geheel of gedeeltelijk haarverlies (kortdurend of langdurend), als gevolg van een medische aandoening of behandeling kunt u een vergoeding krijgen.
 • Klassieke mannelijke kaalheid wordt niet gezien als medische aandoening.

De zorgverzekering geeft een compensatie, Salon Empress regelt voor u de declaratie.

Neem contact op met Salon Empress voor een persoonlijke afspraak en betrouwbare informatie over haarwerken.

Neem contact op met Salon Empress voor een persoonlijke afspraak en betrouwbare informatie over haarwerken.
Spelfouten onder voorbehoud. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om uw vergoeding voor haarwerken na te vragen